ایمپلنت دیجیتال چگونه انجام می شود؟

ایمپلنت دیجیتال چگونه انجام می شود؟

_

همان طور که می دانید، امروزه ایمپلنت ها به یکی از بهترین راه ها برای کاشت دندان محسوب می شوند؛ همین استفاده بالا و کاربردهای زیاد، باعث شده است تا روش ها و انواع متفاوتی از ایمپلنت ها ابداع شوند و به کار بروند. یکی از فناوری های نسبتا جدید در زمینه ایمپلنت دندان ایمپلنت های دیجیتال هستند.
اولین قدم برای کاشت ایمپلنت دیجیتال به دست آوردن اندازه استخوان ها به وسیله رادیوگرافی است. با داشتن اندازه استخوان ها، می توان به سادگی اندازه مناسب ایمپلنت ها و همین طور محل دقیق و مناسب برای کاشت آن ها را پیدا کرد. علاوه بر اندازه استخوان ها، یکی دیگر از اطلاعات مهم و مورد نیاز برای کاشت ایمپلنت، محل قرار گیری عصب ها و همین طور سینوس ها است.
به دلیل ساخته شدن این دسته از ایمپلنت ها با استفاده از مدل سازی های کامپیوتری، به ایمپلنت های دیجیتالی معروف هستند. جالب است بدانید که میزان رضایت بیماران از ایمپلنت های دیجیتال بسیار بیشتر از ایمپلنت های عادی و سنتی است.  برای بررسی کردن شرایط استخوان های فک و اعصاب موجود در آن و برای تشخیص محل مناسب جهت قرار دادن ایمپلنت ها، از مدل سازی های کامپیوتری سه بعدی استفاده می شود.  یکی از عواملی که باعث بیشتر شدن محبوبیت ایمپلنت های دیجیتال شده است، کم تر بودن جراحات ایجاد شده در هنگام انجام این نوع جراحی ها است؛ همین امر سبب می شود تا میزان دردهای پس از انجام جراحی، به مقدار قابل توجهی کاهش یابد.

مقایسه ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت سنتی

_

 در هنگام انجام این دسته جراحی ها، جراح تنها یک برش کوچک ایجاد می کند تا درد زیادی برای بیمار به وجود نیاید. علاوه بر کم تر شدن درد بیمار پس از جراحی، این برش های کوچک، زمان کم تری برای بهبود پیدا کردن از شما می گیرند. این برش ها به قدری کوچک هستند که می توانند بدون احتیاج به بخیه ترمیم شوند.
انجام جراحی با برش کوچک باعث می شود تا خونریزی و همین طور میزان ورم در دوران پس از جراحی نیز کاهش می یابد؛ این در حالی است که در جراحی های ایمپلنتی که به روش عادی انجام می شوند، شکاف ها و برش ها به قدری بزرگ و عمیق ایجاد می شوند که ترمیم شدن آن ها مدت زیادی طول می کشد و بیمار مجبور است تا درد زیادی را تحمل کرده و دوران نقاهت طولانی تری را داشته باشد، چرا که برای کاشت ایمپلنت به روش سنتی، لثه باید به طور کامل بریده شود؛ پس از بریده شدن لثه به طور کامل، محل عصب ها و جای مناسب برای کاشت ایمپلنت مشخص می شود.
در صورتی که مایل به انجام جراحی ایمپلنت به روش سنتی هستید، باید بدانید که احتمال این که روکش های موقت جایگذاری شده بر روی دندان های شما جدا شوند. روکش های موقت، جسم هایی به شکل دندان هستند که پیش از قرار دادن پروتزهای دندان بر روی ایمپلنت ها، در دهان بیمار قرار می گیرند.

ویژگی ایمپلنت دیجیتال

_
  • یکی از ویژگی های فوق العاده ایمپلنت های دیجیتال، سرعت بسیار بالای آن ها است. ایمپلنت های دیجیتال بسیار راحت تر جایگذاری می شوند و نیازی هم به جراحت های بزرگ و گسترده ای ندارند؛ به همین دلیل، زمان مورد نیاز برای کاشت آن ها بسیار کوتاه تر خواهد بود.
  • یکی از مهم ترین مزایای ایمپلنت های دیجیتال، داشتن عملکرد دائمی است؛ این به آن معنا است که شما بدون احتیاج به مراقبت های خاص، می توانید از آن ها تا آخر عمر استفاده کنید؛ طبق مطالعات و تحقیقات انجام شده، به طور متوسط ایمپلنت های دیجیتال حدودا 30 سال عمر می کنند. علاوه بر این باید بدانید که این ایمپلنت ها زیبایی های نسبتا بیشتری نسبت به پروتزهای دندان به کار رفته بر روی ایمپلنت های سنتی دارند. لازم به ذکر است که ظاهر ایمپلنت های دیجیتالی بسیار زیباتر از ایمپلنت های سنتی است، زیرا پروتزهای استفاده شده در آن ها، از پروتزهای ایمپلنت های سنتی بسیار ظریف تر هستند و ظاهر طبیعی تری نیز دارند.
  • ایمپلنت های دیجیتالی علاوه بر این که احساس راحت تری نسبت به ایمپلنت های سنتی دارند، به دلیل کاشت دقیقشان بر روی استخوان های فک، کارهایی مانند غذا خوردن و حرف زدن را برای فرد راحت تر می کنند؛ بنابراین علاوه بر ظاهر طبیعی ایمپلنت های دیجیتال، آن ها دقیقا کاربردهایی کاملا مشابه با دندان های طبیعی داشته و بیمار هیچ گاه تفاوتی میان آن ها و دندان های طبیعی احساس نخواهد کرد.
ویژگی های ایمپلنت دیجیتال
ایمنپلنت دیجیتال چه مزایایی دارد؟

مدت زمان لازم برای انجام ایمپلنت دیجیتال

_

همان طور که گفته شد، ایمپلنت های دیجیتال نسبت به سایر انواع ایمپلنت ها زمان بری بسیار کم تری دارد؛ به طوری که کاشت یک یا دو ایمپلنت در یک جراحی، تنها به حدود 15 دقیقه زمان احتیاج دارد؛ یعنی جراح می تواند کاشت یک یا چند ایمپلنت را تنها در طی یک جلسه، به انجام برساند. یکی از بهترین خصوصیات این جراحی، عدم نیاز آن به وسیله های بسیار پیچیده و همین طور برخی وسیله های گران قیمت است. به طور میانگین جراحی کاشت ایمپلنت های دیجیتال تنها حدود 30 دقیقه زمان احتیاج دارد.
بسیاری از پزشکان و کارشناسان، معتقد هستند که بهترین و مناسب ترین نوع ایمپلنت برای افرادی که مبتلا به هر نوع از بیماری دیابت و همین طور بیماران سیگاری، ایمپلنت های دیجیتال هستند.
معمولا می توان با اختلاف زمانی بسیار کمی (حدود یک هفته) پس از کاشت ایمپلنت های دیجیتال، آن ها را ترمیم موقت کرد؛ با این حال برای انجام ترمیم دائمی، بسته به شرایط بیمار و وضعیت ایمپلنت ها به حدود 3 تا 6 ماه زمان نیاز دارد.

هزینه ایمپلنت دیجیتال:

_

پیشنهاد ما به شما این است که کیفیت کار را به هزینه‌های آن اولویت دهید.

در روش های نوین ایمپلنت از دستگاه‌ها و تجهیزات و متریال پیشرفته که از خارج از کشور وارد می‌شوند و درمان سریع‌تر اتفاق می‌افتد استفاده می شود که برای انجام آن  به نیروی ماهری احتیاج است زیرا افراد کمی در کشور ما قادر به انجام ایمپلنت به روش دیجیتال هستند و این افراد نیز هزینه‌های بیشتری را دریافت می‌کنند.

به صورت کاملا دقیق و متناسب با فک و دندان فرد انجام می‌شود.

به طور میتوان گفت مزایای بسیاری دارد که از هزینه کردن و تصمیم گیری برای انجام و درمان پشیمان نخواهید شد.

 

عوامل تاثیر گزار بر هزینه ایمپلنت دیجیتال:

_
  • متریال و تجهیزات
  • متریال و نوع ایمپلنت
  • موقعیت مکانی مطب یا کلینیک
  • نیاز و یا عدم نیاز به پیوند استخوان فک
  • دارو‌های مصرفی

شرایط سنی کاشت ایمپلنت دیجیتال

_

در هر سنی که فرایند رشد استخوان های فک و دهان بیمار به قدر کافی شکل گرفته باشد، زمان مناسبی برای کاشت ایمپلنت به شما می رود. در صورتی که امکان رشد استخوان بیمار همچنان وجود دارد، جراحی ایمپلنت به هیچ عنوان نباید انجام شود، چرا که در آینده مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد.

مزایا ایمپلنت دیجیتال

_
  • ظاهری مشابه دندان حقیقی
  • فیکسچر مانند ریشه دندان حقیقی عمل می‌کند و از لحاظ دوام ریشه با دندان اصلی و حقیقی انسان‌ها برابری می‌کند.
  • بازگزداندن زیبایی لبخند
  • بهبود توانایی‌های گفتاری و جویدن فرد
  • افزایش زیبایی‌های صورت به دلیل بهبود استخوان فک
  • موفقیت بالاتر ایمپلنت دیجیتال نسبت به روش‌های سنتی ایمپلنت
  • افزایش سرعت کاشت دندان به روش ایمپلنت
  • کاهش خونریزی و درد
  • مدت زمان جراحی کمتر
  • جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه

معایب ایمپلنت دیجیتال

_

تا به الان، هیچ موردی مشاهد نشده است که در آن ایمپلنت های دیجیتال توانسته باشند ضرری به بیماران برسانند و سلامتی آن ها را دچار مشکل کنند. با این حال ایمپلنت های دیجیتال به دلیل مزایا و برتری هایی که نسبت به سایر انواع ایمپلنت ها دارند، هزینه بیشتری هم خواهند داشت و به همین دلیل، ممکن است برای افرادی که توان مالی بالایی دارند مناسب نباشد.
همان طور که گفته شد، ایمپلنت های دیجیتال طول عمر بالا و دوام زیادی داشته و به همین دلیل نیازی به تعویض نخواهند داشت؛ با این حال در صورت عدم مراقبت صحیح و یا بروز مشکلاتی، ممکن است بیمار ملزم به تعویض تاج های مصنوعی ایمپلنت شود.

طراحی ایمپلنت با کامپیوتر
ایمپنت و کاشت دندان
  • برخی از انواع ایمپلنت های دیجیتال به دلیل داشتن برخی از ماده های خاص، می توانند بسیار ساده تر و زودتر سایر ایمپلنت ها به استخوان جوش بخورند و با آن ها ادغام شوند؛ برای ادغام شدن و جوش خوردن ایمپلنت ها با استخوان فک، حدودا بین 8 تا 12 هفته زمان لازم است. ایمپلنت های دیجیتال را می توان یکی از کم خطرترین نوع ایمپلنت ها نیز دانست، زیرا که احتمال عفونت، ورم و خونریزی در آن، کم تر از روش دیگر ایمپلنت است و همان طور که پیش تر گفته شد، جراحات ایجاد شده در این جراحی، هیچ احتیاجی به بخیه نخواهد داشت.
  • پس از کاشت ایمپلنت های دیجیتال شما بلافاصله قادر خواهید بود تا درست مانند پیش از جراحی، هر نوع غذایی را میل کرده و هیچگونه محدودیت و مراقبتی پس از اتمام جراحی، نیاز نخواهد بود.
  • معمولا به دلیل کم تر پیچیده بودن عمل جراحی کاشت ایمپلنت های دیجیتال نسبت به سایر انواع ایمپلنت ها، جراحان می توانند به راحتی و با دقت بیشتری، این عمل جراحی را انجام دهند و همین سبب می شود تا امکان بروز مشکل و یا هر گونه خطر، تا حد زیادی کاهش پیدا کند.
  • با توجه به این که ایمپلنت های دیجیتال با اندازه گیری های فراوان و همین طور پس از انجام معاینه های دقیق ساخته می شوند، امکان عدم تناسب آن ها با ساختار داخلی و خارجی صورت شما به صفر می رسد و قرار دادن آن ها به هیچ وجه باعث نمی شود تا ساختار و حالت صورت شما دچار تغییر شود.
  • با وجود تمام این مزایایی که ایمپلنت های دیجیتال برای شما به ارمغان می آورند، هزینه انجام آن ها مقداری گران تر از ایمپلنت هایی است که به روش سنتی انجام می شوند، چرا که فناوری ها و دستگاه های به کار رفته در کاشت ایمپلنت های دیجیتال بسیار پیشرفته تر هستند.

دلایل درد کمتر ایمپلنت دیجیتال نسبت به ایمپلنت سنتی 

_

در ایمپلنت دیجیتال به دلیل وجود تصاویر و مدل‌سازی‌های سه بعدی اختلالات استخوان فک فرد بهتر و ساده‌تر به ثبت می‌رسند و مکان قرارگیری رشته‌های عصبی دندان را نشان میدهد که کمک شایانی به متخصص ایمپلنت خواهد کرد.
این درحالی است که درر روش ایمپلنت سنتی دندانپزشک برای آنکه به استخوان فک برسد شکاف بزرگتری روی لثه ایجاد میکند.
در نتیجه در دیجیتال ایمپلنت دندان بیمار کمتر احساس درد خواهد کرد و به بخیه نیاز نداردپس خونریزی کاهش یافته و سریع تر بهبودی حاصل می گردد.
ایمپلنت دندان به روش دیجیتال مناسب افرادی است که دارای فشار خون و دیابت هستند .

ایمپلنت دیجیتال؛ روشی دائمی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است، دندان های پوسیده و آسیب دیده هستند که میتوانند زیبایی لبخند را بازگرداند.
طراحی ایمپلنت ها به گونه ای است که ماندگاری دائمی دارند و آسیب نمیبینند و روشی برای جایگزین دندان های از دست رفته است.

مشاوره رایگان

    Please prove you are human by selecting the Plane.

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    12 + سه =