پیوند استخوان در ایمپلنت

ایده پیوند استخوان دندان و تقویت استخوان مدتی است که مطرح شده است. این روش به عنوان یک روش تهاجمی رده پایین در نظر گرفته می شود و معمولاً می تواند به صورت سرپایی تکمیل شود. پیوند استخوان زمانی لازم است که فک شما توده استخوان کافی برای ایمپلنت ایمن نداشته باشد. همه چیز از مدت زمان دندان های از دست رفته گرفته تا بیماری لثه و برخی دیگر از بیماری های سیستمیک می تواند منجر به از دست دادن استخوان شود. تقویت استخوان برای ایمپلنت دندان نیاز به یک ماده مناسب دارد که اغلب از چندین منبع مختلف تهیه شده است. مواد استخوانی را می توان مستقیماً از نقاط مختلف بدن مانند لگن یا فک پایین برداشت. استخوان را نیز می توان از حیوانات تهیه کرد. علاوه بر این انواع مختلف مواد استخوانی مصنوعی در آزمایشگاه تولید می شود.

امروزه پیوند استخوان یک روش استاندارد و معمول محسوب می شود که نه تنها برای بیماران دندانپزشکی بلکه برای جراحی زیبایی نیز انجام می شود. پیوند استخوان گاهی اوقات برای جلوگیری از فروپاشی بافت اطراف به صورت مکانیکی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع فرآیند به عنوان بازسازی بافت هدایت شده شناخته می شود. با گذشت زمان، پیوند جذب بدن می شود و با مواد استخوانی طبیعی بیمار جایگزین می شود.

آیا بعد از برداشتن دندان به پیوند استخوان نیاز دارم؟

مواردی وجود دارد که گفته می‌شود می توان در زمان کشیدن دندان، ایمپلنت گذاشت. این حرف معمولاً صادق نیست. پس از برداشتن دندان از یک پیوند محافظ برای پر کردن خلا استفاده می شود. این روش به پر کردن موثر فضای خالی ناشی از کشیدن دندان کمک می کند در حالی که به استخوان طبیعی زمان داده می شود تا رشد کرده و فضا را پر کند. در بیشتر موارد، این نوع تقویت استخوان قبل از قرار دادن ایمپلنت دندان به سه تا شش ماه ثبات نیاز دارد. مواد پیوندی که بیشتر برای نمودار حفظ خط الراس استفاده می شود حاوی محتوای طبیعی مواد معدنی استخوان است. با این نوع روش، مواد پیوندی بلافاصله در حفره خالی ناشی از کشیدن دندان قرار می گیرند. با گذشت زمان، ادغام و بهبودی به طور طبیعی رخ می دهد.

آشنایی با پیوند استخوان دندان

در ابتدایی‌ترین اصول، پیوند استخوان به سادگی فرایندی است که برای جایگزینی توده استخوانی از دست رفته برای از بین رفتن استخوان یا شکستگی استخوان استفاده می شود. جای تعجب نیست که می توان آن را تقریباً در تمام نقاط بدن انجام داد و تنها به درمان دندان محدود نمی شود. به طور خلاصه، هنگامی که بیمار یک یا چند دندان خود را از دست می دهد، ممکن است از پیوند یا بیماری لثه استفاده شود. این به بیمار امکان می دهد تا شکل یا فرم استخوانی فعلی خود را حفظ کند. این امر به این دلیل مهم است که از تخریب بیشتر استخوان در طول زمان جلوگیری می کند. از همه مهمتر این واقعیت است که از پیوند استخوان می توان به نحو بسیار مفیدی برای کمک به بیمارانی که سال‌ها قبل دندان کشیدند استفاده کرد. این روش برای بازگرداندن استخوان به تراکم و شکل قبلی است. در اینجا چند مزیت کلیدی وجود دارد تا بیمارانی که تصمیم می‌گیرند از این روش‌ها به عنوان بخشی از درمان مراقبت از دندان خود استفاده کنند، آن را بکار گیرند.

آشنایی با پیوند استخوان دندان

مزایای پیوند استخوان دندان برای سلامتی

بسیاری از بیماران اغلب این سوال را مطرح می‌کنند که چرا حفظ استخوان‌های فک به شکل اولیه مهم است؟ یکی از مهمترین پاسخ‌ها به این سوال این است که بازسازی توده و ساختار استخوان به بیماران کمک می‌کند تا از ایجاد انواع دیگر مشکلات یا بیماری‌های دندانی جلوگیری کنند. از نظر ساختاری، پیوند استخوان در طیف گسترده‌ای از درمان‌های مربوط به ترمیم و نگهداری استخوان صورت و ساختار صورت نقش دارد. کمک به بیماران برای داشتن سطوح بالاتری از عزت نفس و اعتماد به نفس علاوه بر بازگرداندن عملکرد، همه دلایل خوبی هستند که از روش‌های پیوند استخوان دندان به طور معمول در دندانپزشکی معاصر استفاده می‌شود. شاید یکی از مهمترین و رایج‌ترین مواردی که از این روش‌ها استفاده می‌شود هنگامی است که از دست دادن دندان رخ داده است.

به طور خلاصه، وقتی دندان‌ها از بین می‌روند، نتیجه می‌تواند این باشد که استخوان‌های آلوئولار یا استخوان‌هایی که عمدتاً برای نگه داشتن دندان‌ها در نظر گرفته شدند می‌توانند در نهایت آتروفی کرده یا تحلیل بروند. در بیشتر موارد، آتروفی استخوان‌های آلوئولار در سه سال اول از دست دادن دندان‌ها از طریق آسیب، بیماری یا کشیدن طبیعی رخ می‌دهد. وقتی در ناحیه‌ای که یک دندان وجود داشت، خالی باقی بماند، استخوان اطراف در نهایت آتروفی می‌شود و حتی دوباره جذب بدن می‌شود. این ممکن است در نهایت باعث تغییر شکل صورت گردد و از عملکردهای استاندارد مانند توانایی صحبت کردن، غذا خوردن یا انجام سایر فعالیت‌های معمول جلوگیری کند. در موارد شدیدتر، تغییر شکل ممکن است رخ دهد که می‌تواند منجر به تجربه سطوح مختلف درد در بیمار و حتی اختلال عملکرد ماهیچه‌ای شود. شاید نگران کننده‌ترین و در واقع مهم‌تر از همه این باشد که اگر بیمار قبل از اصلاح مشکل، مدت زیادی منتظر بماند، ممکن است بافت نرم یا استخوان کافی برای حمایت از ایمپلنت‌های دندانی یا سایر انواع جایگزینی پروتز وجود نداشته باشد.

پیوند استخوان یک روش پزشکی بسیار مورد احترام و مورد اعتماد است که با هدف بهبود ظاهر و ایجاد بستر پایدارتر برای کاشت دندان و سایر وسایل دندانپزشکی انجام می‌شود. پیوند کاری نیز برای اطمینان از قرارگیری مناسب تاج‌ها و پروتزهای مصنوعی در مواقع ضروری بکار می‌آید. همه این روش‌ها به استخوان فک محکمی نیاز دارند که به عنوان لنگر پایدار و قابل اعتماد مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیمارانی که نیاز به پل کاری دارند اغلب پیوند استخوان را در ناحیه قدامی به عنوان راهی برای حفظ توپوگرافی برآمدگی دریافت می‌کنند. این یک روش مفید است که در نهایت عملکرد و ظاهر بریج، دندان مصنوعی یا سایر انواع وسایل دندانپزشکی را بهبود می‌بخشد. لازم به ذکر است که فضای ایجاد شده در اثر از دست رفتن دندان‌ها اغلب باعث حرکت یا تغییر دندان‌های باقی مانده اطراف می شود. نگرانی در مورد تغییر یا حرکت دندان‌ها این است که ممکن است در نهایت تغییراتی در ساختار کلی استخوان صورت ایجاد شود. پیوند استخوان یک راه موثر برای جلوگیری از وقوع آن است. شرایط دیگری نیز وجود دارد که در آن پیوند مورد نیاز است. این شامل مواردی می‌باشد که بیمار مقداری کمبود سینوس یا تومور داشته باشد. پیوندها زمانی مفید هستند که عفونت باکتریایی استخوان فک بیمار وجود داشته باشد یا صدمه، جراحت یا ناهماهنگی ایجاد شده باشد. به طور خلاصه، پیوند استخوان یک روش همه کاره، بسیار کارآمد و مفید برای مقابله با طیف وسیعی از مشکلات و مسائل مربوط به مراقبت از دندان است که امروزه اغلب مشاهده می‌شود.

مطالعه این مقالات نیز توصیه می‌گردد:

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 7 =